МАШТА МОЖЕ СВАШТА

весела позоришна игра за децу и дорасле

 
Драматизација текста  и супервизија режије:
Миодраг ДИНУЛОВИЋ
Музички аранжмани:  
Саша ФИЛИПОВИЋ
 
ИГРАЈУ СЕ:
Светлана МИЛЕНКОВИЋ
Кристина ЈЕВТОВИЋ
Стефан МИЛИКИЋ
 
Трајање представе 40 минута, препоручени ураст 5+
 
* копродукција са ЦЕНТАРТ ЦКС Краљево
Сезона 2017/18. премијера 237
датум премијере: 23.12.2017.г.
 
О ПРЕДСТАВИ:
Представа за децу  „Maшта може свашта“ настала је по идеји редитеља Миодрага Динуловића који је стихове познатих песника за децу преточио у четрдесетоминутну позоришну игру.
Троје младих глумаца Светлана Миленковић, Кристина Јевтовић и Стефан Миликић су по овом драмском предлошку намаштали своју представу, кроз коју нас подсећају да је ГЛУМАЧКА ИГРА ЗАЧИЊЕНА МАШТОМ основа квалитетног позоришта за децу, враћајући нас у доба детињства  ка дечијој игри којом почиње све лепо и право у животу.
У представи која је намењена узрасту деце од 5 до 10 година, кроз веселу позоришну игру малишани ће упознати принцезу Нађу и разбојника Кађу, ловца Малишу и зеца са говорном маном, питомог вука Вучка, уображеног Краља, тетка Госпаву и њене огромне бркове, тужибабу и тужидеду.....и још много других атрактивних ликова које су намаштали песници за децу, а на позорници оживели Кристина, Цеца и Стефан.
Весела позоришна игра за децу и дорасле „Машта може свашта“ је прва копродукција Краљевачког позоришта и агенције за уметничко стваралаштво ЦЕНТАРТ ЦКС из Краљева, коју су основали млади краљевачки глумци  у жељи да и они као позоришни професионалци креирају и обогате културну понуду Србије.
 

У циљу промоције културе и уметности, крагујевачка фирма за веб дизајн Pyxis и портал Pressek.rs донирали су Краљевачком позоришту овај веб сајт.

Партнери