ХАВАРИЈА ГРЕЈАЊА ОТКАЗАЛА ПРЕДСТАВЕ

 

      Обавештавамо нашу верну публику  да је дана 25.јануара 2022.године дошло  до смрзавања и пуцања топловодног система дворане Краљевачког позоришта , због чега су све представе и програми наше куће у наредном периоду отказани.
    До пуцања измењивача топлоте дошло је  услед  стварања „ваздушног чепа“  у систему топловода, као и изузетно ниској спољној температури.
Како су запослени у позоришту већ  имали искуства са овом немилом ситуацијом,  њиховом брзом и посвећеном реакцијом  спречена је већа материјална штета , сачувана готово сва опрема и спречено је поплављивање седишта у дворани.
     У току сутрашњег дана на терен ће изаћи стручне службе које ће извршити процену насталих последица, да би смо у најкраћем року кренули  у поправке које ће омогућити да  се редовни рад позоришта настави уз алтернативни систем грејања гледалишта.
       И док дворана не буде спремна за повратак публике, ми ћемо наставити да радимо на новој представи. Реч је о праизведби комада ЦРНА ОВЦА, по тексту младе драмске списатељице Виде Давидовић,  а у режији  истакнуте српске редитељке Снежане Тришић.
       О свим новим детаљима у вези са нашим радом и санацијом дворане, правовремено ћемо наставити да вас обавештавамо.
 
Желимо вам добро здравље.
 
25.јануар 2022.године

У циљу промоције културе и уметности, крагујевачка фирма за веб дизајн Pyxis и портал Pressek.rs донирали су Краљевачком позоришту овај веб сајт.

Партнери